KÖVESD NYOMON FACEBOOKON IS A HÍREKET

2012. július 19., csütörtök

STRAWBERRY JAM BAND KONCERT

Aki nem fesztiválozik annak érezhető némi egyhangúság a nyár félidejében a Noszlopy utcában iszogatás és balatoni strandolás közti ingázás közepette. (Bár aki szemfüles az talál magának épp elég programot.) Jól jött ez a kis ingyen mulatság a Kossuth téren. Lent jártunk a Strawberry Jam Band koncertjén a Youth Football Fesztiválon, ahol már tavaly is szerepeltek.
A kis csapat ezúttal is kitett magáért, az utóbbi évek népszerű slágereinek feldolgozásával szórakoztatták a közönséget. (vagy épp a feldolgozás feldolgozásával Madonna Music című dalának esetében, amit a Roy&Ádám Trió és Jamie Winchester verziójában adtak elő.)
szigorúan amatőr felvétel a koncert egy dalával

Az a jó ebben a bandában, hogy amit vállaltak, azt maximálisan teljesítik. Láthatóan mindenki jól szórakozik, ők is meg mi is. Gyűltek a kiscsajok a színpad előtt, feszültek a forrónacik, a kezek a magasban voltak, sörrel is leöntöttek, szóval koncerthangulat volt.
A hangosítás meg... csak mint máskor. Torma Zoli tekeri a szólót, mi meg már a szemünket hunyorítjuk, hátha attól jobban halljuk... de nem. A koncert harmadánál aztán rendbe hozták a technikusok (hangmérnöknek nem csúfoljuk őket), de szemmel láthatólag nem rajtuk múlt, a gitár rádióadója vacakolhatott.
Sacré bon sang ! ahogy a dühös francia mondaná.
Elsőre kicsit zavaró volt a sokféle karakter, akik a színpadon kavarogtak, de meg lehet szokni a kalap-papucs-kockás ing-rikítógatya kombinációt is, ha adnak rá elég időt meg sört. Részemről még mindig a Hunor laza srácos antisztár imázsa jön be a legjobban.
Lehetne több ilyen koncert, minden este más-más zenekarral, mert van itt belőlük bőven. Aztán ha ráununk, még mindig lehet Led Zeppelint hallgatni az Isztambul zenegépén.

 





   

1 megjegyzés:

  1. Itt még pozitív hangvétel volt... mi változott eközött a cikk között és a Strawberry Jam End? című között, magyarázza el nekem valaki!!!

    VálaszTörlés