KÖVESD NYOMON FACEBOOKON IS A HÍREKET

2012. július 31., kedd

BOGLÁRI SZÜRETI FESZTIVÁL 2012

Tudja fene hányadszor (valójában 36.), de idén is lesz Boglári Szüreti Fesztivál. A megannyi kulturális és gasztronómiai esemény mellett ezúttal is könnyűezenei produkciók gazdagítják a rendezvényt: Belmondo, Péterfy Bori, Esti Kornél, MC Pita Ramos, Mongose Limit... valamint a szokásos megasztáros lónyál és elpusztíthatatlan öregrock Beatricével, Ismerős arcokkal, P Mobillal az élen. Erre számíts kisrigó.



Jártam már ott sokszor, nyilvánvaló, hogy nem a kaja-pia vonalon érdemes elindulni, főleg, hogy évről évre jellemzően szüret ide vagy oda, mindenképpen a sörfogyasztás dominál a nagy melegben, ami eleve röhejessé teszi a fesztivál borközpontú szellemét.
Ugyanakkor ott a Balcsi és megannyi jó koncert esténként, amit hiába próbálnak meg 'szórakoztató' műsorszámok beékelésével még eladhatóbbá tenni, mert van az az alkohol mennyiség, ami mellett még a BB kvíz is felér egy Aerosmith koncerttel.
Időnként jellemző módon egész tűrhető zenék előtt csak a körbe-körbe vánszorgó, 'nincsen veszély csiga' típusú lányok vergődnek... aztán ha Bunyós Pityu rátátog a a CD-jére, hirtelen négyezres tömeg énekli egyszerre:
"Elment a Rozi néni a vásárba csuhajja, Kozmodiszket kötött a hátára csuhajja."
Multikulturális sokk tehát amire számíthatunk augusztus 17 és 20 között Bogláron. Részletes program ITT.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése