KÖVESD NYOMON FACEBOOKON IS A HÍREKET

2012. augusztus 1., szerda

ANGUS: 5TENSION + FATE

Az - általam egyre jobban névváltoztatásra biztatott - 5TENSION zenekar ad koncertet augusztus 11-én az Angus Music Clubban. Vendégük a heavy metal bizniszben utazó FATE lesz. Kapunyitás 20 órakor. Beugró: 300 Ft
Bizonyítékul, hogy nem csak cinkeskedésre telik tőlem elmondom, hogy az 5TENSION zenekar magját, az egykori Munkácsy Zenei Műhely (MZM) zenészei alkotják, akiket a gimis évek barátsága kovácsolt egy csapattá.

   Demeter László - Dob
   Torma Zoltán - Gitár/Vokál
   Sólyom Martin - Basszusgitár/Vokál
   Nagy Balázs - Ének

A zenekar repertoárját a műfaji sokszínűség jellemzi. Gondolom, hogy mindegyikük kedvenc dala helyet kapott a setlist-ben, valamint a jól lemozogható közönség kedvencek is. Rockzenét játszanak a szó klasszikus értelmében, tudomásom szerint kizárólag feldolgozásokat, amiket saját ízlésük szerit formáltak meg. (Ha valaki előbb is látni-hallani szeretné őket, akkor megteheti a 20. Jubileumi Nagyszakácsi Napokon is, augusztus 5-én.)
Az Angus Music Club-beli koncerten a 5TENSION vendégeként fog füleket horzsolni a FATE zenekar, akik a metál isteneinek serlegéből engednek hörpinteni.
A 2009- körül alapult FATE saját szerzeményeivel áll a közönség elé, s ezen eseményre egy dalpremiert is ígérnek nekünk facebook oldalukon.

   Juhász Tamás - Ének, ritmusgitár
   Koczor Máté - Szólógitár
   Üst Norbert - Basszusgitár
   Demeter László - Dob

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése