KÖVESD NYOMON FACEBOOKON IS A HÍREKET

2012. július 21., szombat

STREAM - DEAD MONSTERS


A kaposvári posztmodern metált játszó STREAM zenekar szerdai facebook bejelentése szerint idén felkerült a NUSKULL fanzine harmadik alkalommal megjelenő válogatására.A fanzin 2009 óta él a  kezdeményezéssel, hogy a feltörő bandákat ismeretséghez juttassa. Kis szünet után 2011-ben indult útjára a második kiadvány, amely a letöltések számából és a pozitív visszajelzésekből merített erőt a most megjelent, harmadik nekifutáshoz.

A 2006 körül alakult, Takács Dávid (gitár) - Lukács Ákos (gitár) - Kovács Kristóf (ének) - Kovács Zsombor (basszusgitár) felállású banda alakulása évében már egy ötszámos demón mutatkozott be.
2007. áprilisában a SZÖRCS elnevezésű budapesti tehetségkutatón második helyezést ér el a zenekar, az első és második forduló közönség- és zsűri szavazatainak egyértelmű többségével.
A számos tehetségkutatón és klubkoncerten megerősödött, tagcseréken átesett banda 2007-ben hatszámos 'kislemezt' állított össze házi stúdiózás keretében Mainstream címmel.  A zenekar 2010 nyarán egy újabb 4 számos hanganyag készült el Dead Monsters címmel. A folyamatos koncertezés mellett pedig 2012-re ígérnek új anyagot.
A teljes NUSKULL fanzine válogatást meghallgathatod itt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése