KÖVESD NYOMON FACEBOOKON IS A HÍREKET

2012. július 22., vasárnap

VÉSZKIJÁRAT EP PREMIER

Húzta a népek agyát a Vészkijárat az utóbbi napokban visszaszámlálással és számrészlettel a közelgő kislemezről. Ma estére ígérték az új anyagot és lám-lám, a jóslat beteljesült, a kozmikus együttállás megtörtént, a világ megmenekült.
Ami sokkoló meglepetés, hogy az új dalokkal együtt egy új basszusgitárost is kaptunk az arcba szélesvásznú, vagy inkább extra magas kivitelben. Cunga avagy leánykori nevén Harsányi Róbert eddig is roppant szimpatikus lény volt valamely Tolkien írásból, most azonban punkmuzsikusként is megismerhetjük.

A zenekar ezúttal két új számmal ajándékozott meg minket. EP-t említenek, amivel kicsit összezavartak. Folytatást ígérnek, úgyhogy bizakodva nézünk a jövőbe. Íme a két dal:

Még mindig

Az élet tengerén

További jó hír, hogy az élet tengerén című dalra videoklip is készül, amit jó esetben két hét múlva már meg is tekinthetünk. Úgy tűnik tehát, hogy a zenekar körül pezseg az élet, s bár Szonti távozása biztos sokakban felhőket vont a zene kék egére, itt ez a nagyszerű srác - már méreténél fogva is - képes lehet elűzni a fellegeket. Várjuk a folytatást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése