KÖVESD NYOMON FACEBOOKON IS A HÍREKET

2012. szeptember 1., szombat

KÖNNYŰZENEI PROGRAMOK


Itt van az ősz itt van húha! Menetrendszerűen érkezett meg a londoni időjárás szeptember elsejével Kaposvárra is. Ez a hétvége a koleszos visszaköltözéseké is egyben. Ha itt van a nép, pörög a gép! Koncertek várhatók minden hétvégén. Ebből emelünk ki néhányat alant.
Ma este (szeptember 1.) 17:30-kor a Kossuth téren a Strawberry Jam Band nyárbúcsúját tekinthetitek meg. Az elmúlás szele nem csak az őszi növényzetet, de a bandát is körüllengte legutóbbi bejelentésük után, amit elolvashatsz ITT. Ha nem szakad ránk egy nagyobb eső, akkor garantált a szabadtéri koncert vidám hangulata, mint már annyiszor.
Szeptember 7-én, pénteken lesz a Park Cafe Grand Opening eseménye, amit diszkó programmal rendeznek meg és a megújult szórakozóhely hivatalos újranyitását ünnepli.
Ennek ellenpólusaként ugyanaznap este az Angus Music Club Hippi partyt rendez, követve nyári tematikus estéinek sorozatát, úgy sejtem záró darabjaként. Így aki nyáron nem tehette meg az újra meghallgathatja azt a töméntelen 60-as 70-es évekbeli zenét, amit máskor is. Mondjuk ha már ekkora reneszánszát éli a hipszterkedés, akkor egy Hó Márton koncertet hozzácsaphattak volna, és akkor minden korosztály érintve lenne. Hippi viseletben a belépés ingyenes!

Szeptember 14-én Sustain koncert várható Don Gatto és a Dirty Dawn társaságában. Helyszíne az Angus Music Club. A zenekarral kapcsolatban videó forgatásól volt szó még júliusban. Ha valaki többet tud erről, csapja hozzá az infót kommentben. Szintén ezen a napon lesz Kiscsillag a Sörbörzén, a kaposvári Vásártéren, ámbátor ez az esemény még elég alul reklámozott.
Szeptember 15-én CATFOOD koncert az Angus Music Clubban, a facebook esemény szerint ezen a néven utoljára. A zenekar nyáron jelentette meg első kislemezét, amiről mi is hírt adtunk ITT. Úgy tűnik a névváltás (VAGNER) nem jár a formáció változásával, hiszen az új VAGNER zenekari profilról a megszokott arcok köszönnek vissza, valamint a kislemez dinamikusabbra kevert változata.



További várható koncertek az Angus Music Clubban:
Október 5.- Rózsaszín Pittbull koncert
Október 13.- The Black Sabbath-VIP Kártya sorsolással Sacred Sabbs koncert
Október 19-20.- Blues & Rock Fesztivál
Október 31.- Halloween Party - beöltözős buli :)
November 10.- Riff Raff koncert - AC/DC Tribute
December 08.- Auróra koncert
December 15.- Kalapács koncert

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése