KÖVESD NYOMON FACEBOOKON IS A HÍREKET

2012. november 20., kedd

VAGNER VIDEÓ PREMIER

Ha valaki lemaradt volna valamiről, a VAGNER nem más mint a Catfood néven ismert kaposvári könnyűzenei formáció érettebb változata. A cikk folytatásában a banda rövid ismertetése és új videójuk premierje található.
A kaposvári zenekar 2009 óta koncertezik, 2010 óta a jelenlegi felállással. A banda 2012 nyaráig Catfood néven működött. Szerepelt már a Kispál és a Borz, a 30Y vagy a Magashegyi Underground társaságában is. Számos közkézen forgó demó felvétel után 2012 nyarán rögzítette első anyagát, egy 3 számos kislemezt, aminek 'Tűnik el' című szerzeményére készült el a videó. A hangfelvétel az érdi Nortyx hangstúdióban készült, a videoklipet a kaposvári 21Orban forgatta. A zenekar beat, alterpop-rock stílusú zenét játszik, a videoklipben fellelhető némi hipszteres életérzés is.


A VAGNER kislemeze:

A zenekar felállása: Vágner Mátyás – ének/szájharmonika, Völgyi Péter - gitár, Kutas Balázs - gitár, Tárkányi Péter - basszusgitár, Bogdán Péter – dobok
Az Orbán bratyók munkásságát már megcsodálhattuk a Vészkijárat, a Bankrupt vagy Fankadeli klipjeiben is. A VAGNER videója a Kaposvár melletti Gyertyános völgyben készült egy verőfényes novemberi szombaton bájos leányismerőseik közreműködésével.

by Läziboy

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése