KÖVESD NYOMON FACEBOOKON IS A HÍREKET

2012. december 13., csütörtök

BOLDOGOK A ZAJKÉSZÍTŐK




PERFECT NOISE VOL. 6.
Nehéz úgy zenei fesztiválról beszélni Kaposváron, hogy ne kellene megjegyeznünk, hogy ezeknek a mini fesztiváloknak mindegyike underground jellegű. Kezd olyan lenni a hely, mint egy túlélőtúra, aki zenészként innen élve kikerül, az már a jég hátán is megél.

Így hát áldassék a neve a szervezőknek, akik langyos sörön és hideg pizzán élve, fáradtságot és szabadidőt nem sajnálva ismét megrendezik a karcos muzsika kedvelőinek estéjét.
Ha ki akarsz szakadni a tömegkultúra ragacsos csókú, polipkarú öleléséből, akkor az egyik alternatíva, hogy decembert 15-én meglátogasd az Angus Music Clubban megrendezésre kerülő Perfect Noise Vol. 6. rendezvényt és garantált, hogy hajszálér sorvasztó hideg helyett a dobhártyádat kóstolgató gitárriffek fognak beléd mardosni.
Hat banda rázza meg magát ezen az estén. Az esemény facebook meghívójából az alábbiakat tudjuk meg a program alakulásáról:

20:20 DIRTY DAWN, - Mocskos Rock'N'Roll,
Pécsi barátaink nemrég ünnepelték 1 éves fennállásukat, kezdésnek tökéletes energiabomba tökös rock'n'roll-juk!
21:00 VÉSZKIJÁRAT, -Punk Rock,
A kaposvári évek óta töretlenűl müködő piszok profi punk banda új basszerossal első koncertjét adja majd hazai közönség előtt!
21:40 BLIZARD,-Metalcore
3-ik alkalommal játszik nálunk a soproni Blizard, akik nemrég kiadott ep-jüket, -amellyel nemzetközi szinteken is simán megállnák a helyüket,- mutatják be az ország ezen részén!
22:30 THE BANISHED.-Metalcore,Hardcore
Az ország legújabb iszonyat tehetséges produkciójáról van szó, olyan bandák tagjaiból mint pl: The Southern Oracle(Kókai Barni), The Sharon Tate(Tóth Gábor) stb. Hatred című első ep-jük Novemberben lát napvilágot!
23:30 STREAM.- Modern Metal
A teljes átalakuláson átesett évek óta maximumon pörgő banda, akiket senkinek nem kell bemutatnunk, fog pár meglepetéssel szolgálni... :)
(Bocs a régi videóért, kommentben linkeld ha van újabb.)
00:20 EL POLLO LOCO.- Thrash Metal
Egyenesen Győrből, igazi földbedöngölős hamisítatlan thrash metallal először nálunk az E.P.L!!!

A belépő 19:30-tól 20.00-ig 700 Ft, utána 800 Ft!
(Nemsokára karácsony, úgyhogy kívánok egyet: jövőre legyen UZIPOV is)
Ja, és klassz a plakát is!
by: Lazyboi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése